A NASA új állásajánlata megmozgatta a netezők fantáziáját

Ha A függetlenség napját nézve anno azt kívántad, bárcsak te is olyan vagány lehetnél, mint Will Smith, és megmenthetnéd a világot, akkor mutatunk egy remek lehetőséget erre. A NASA bolygóvédőket, Planetary Protection Officereket keres új álláshirdetésében, akiknek meg kell akadályozniuk, hogy idegen elemek szennyezzék a Földet. Ráadásul még kiemelkedő fizetést is ígérnek, évi 124 ezer és 187 ezer dollár, vagyis 31,7 millió és 47,8 millió forint között kereshet az, aki megfelel az egyébként nem kevés elvárásnak.

Hirdetés

Augusztus közepéig lehet jelentkezni bolygóvédőnek, és nekünk úgy tűnik, a netezők közül elég sokan fellelkesültek és jelentkezhetnek is majd erre a tényleg nem mindennapi állásra.

nasa comm

A jelentkezők vállalják, hogy drogtesztnek vetik alá magukat, és sokat utaznak majd az Egyesült Államokban. Ezt eddig a legtöbb ember gond nélkül teljesítené, de van még – többek közt – egy fontos kritérium, aminek muszáj megfelelni: matematika, fizika vagy mérnöki tanulmányokat és tapasztalatot kell villantani, illetve nem árt, ha a jelentkezők jártasak űrprogramok tervezésében és kivitelezésében is. A szerződéseket három évre kötik, és további két évre lehet hosszabbítani.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés