Nem áll le az HBO-s tartalmak kiszivárogtatásával a hírhedt hackercsapat

Talán te is olvastad a neten, hogy egy Mr Smith group néven ismert hackercsapat négy nappal korábban feltette a netre a Trónok harca 7. évadának 6. részét, és most az évad sorozatzáró epizódjával is ezt tették. A dologról három napja írt a LadBible, de szerintünk nemcsak ez az érdekes, hanem az is, hogy a csatorna látszólag nem akar semmit sem tenni az ügyben – vagy ők sem tudják, most pontosan mit is tehetnének. Ugyanis a hackerek azt is közölték: nem állnak le, folyamatosan adatokat fognak lopni az HBO-tól, amit nem is fognak megtartani maguknak.

Hirdetés

Legutóbb 1.5 terrabyte-nyi adatot loptak el a csatornától, ebben volt benne a Trónok harca 7. évadának záró epizódja is.

A hackerek azt állítják, hogy eddig összesen 5 terrabyte-nyi adatot adtak el a sötét interneten három vevőnek, összesen több mint 3 millió bitcoinért.

Megállításukra persze lenne mód: ők azt állítják, hogy 6.5 millió bitcoinért abbahagyják a lopást és a kiszivárogtatásokat, de szerintünk valószínűbb, hogy az HBO inkább egy kiberbiztonsággal foglalkozó céghez fordul segítségért. Ezt már rég meg kellett volna tenniük (és talán meg is tették, csak még titkolják).

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés