Nem tudja becsukni a száját, de még nagyobb ajkakat akar ez a plasztikafüggő srác

Hát, ebben a cipőben még nem jártunk, de ez a plasztikafüggőség elég szar dolog lehet: az embernek minden pénzét elviszi, de tényleg, és még csak elégedettséghez sem vezet. Mert hát egyik beavatkozás után jön a másik, és a páciens sosem tudja megszeretni, vagy legalább elfogadni magát teljesen. Ennek valószínűleg elég komoly pszichológiai háttere lehet, de ebbe most nem is szeretnénk belemenni. Inkább mutatunk egy példát: a következő videóban egy Jonathan nevű srácot láthatsz, aki a Botched című tévéműsorban szerepelt nemrég. A reality két orvosával arról konzultált, hogy még nagyobbra szeretné feltölttetni az ajkait. Érdekesség, hogy az elmúlt két évben 11 üvegcsényi feltöltő cuccot kapott az ajkaiba, ami már önmagában véve sok és veszélyes… és szerencsére ezt az orvosok is így ítélték meg.

Hirdetés

Dr Terry Dubrow és Dr Paul Nassif szerint Jonathan kérése nemcsak azért nem lehetséges, mert a fiú már most képtelen rendesen becsukni a száját, hanem azért is, mert az ilyen mértékű feltöltés már az egészségére is komoly veszélyt jelent.

Jonathan viszont szerintünk nem fogja feladni, és felkeres más orvosokat is. A saját érdekében csak azt reméljük, hogy nem talál senkit, aki belenyomna egy-egy teljes üvegcsényi feltöltő cuccot a felső és alsó ajkaiba is.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés