Rejtélyes húsevő lények miatt nézhet ki így ennek a srácnak a lába +16

Egy 16 éves ausztrál srác, Sam Kanizay a szombati fociedzése után lazított egyet a tengerparton. Azt tette, amit bármelyikünk tett volna a helyében: belelógatta a lábát a vízbe, és talán nyomkodta a telefonját, vagy nézelődött egy kicsit. Azonban rövid idő múlva éktelen fájdalmat érzett, és amikor kihúzta lábait a vízből, látta, hogy mindkettő vérzik. Szerencséjére gyorsan kórházba került, ahol ellátták, de az orvosok nem tudtak magyarázatot adni arra, mi okozhatta ezeket a szokatlan és rendkívül fájdalmas sérüléseket.

Hirdetés

Sam apja, Jarrod viszont fogott némi vörös húst meg egy halászhálót, és kiment ugyanoda, ahol fia ücsörgött a parton. Nézd csak meg, mit fogott a brightoni Dendy Street Beach-en!

Az apa azt mondja, ezek a rejtélyes húsevő lények rághatták véresre a fia lábát.

Doctors struggled to explain the teenager's mysterious injuries, so his father Jarrod decided to investigate 

Sam Kanizay, 16, pulled up sore after playing football on Saturday and decided to soak his legs at Dendy Street Beach in Brighton. About half and hour later he came out covered in blood 

The father of a Melbourne teenager who was 'eaten' by sea creatures during an evening swim may have solved the mystery that has baffled medical experts 

The creatures are pictured feeding on pieces of meat after Mr Kanizay captured them on Sunday night

Sam's father Jarrod said the teenager was a 'stoic kid' and he was expecting his son to make a full recovery

A nurse told the teenager the bites might have been from sea lice, but she was only guessing

Sam két éjszakát volt kórházban, ma már kiengedték. Azt mondja, sérülése nem tarthatja őt sokáig távol a tengertől, de valószínűleg máshol megy majd bele a vízbe.

The disturbing injuries won't keep Sam away from the beach, but he says he might soak his feet elsewhere for now

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés