Sokat fizetett, hogy 11 órán át pisis széken repülhessen

A 39 éves, Londonban élő Andrew Wilkinson úgy gondolta, segít Fokvárosban élő szüleinek, hogy beköltözzenek az új házukba, így hát megvette a nem túl olcsó, 1200 fontos repülőjegyet a Dél-afrikai Köztársaság fővárosába. A 11 órás repülőutat egyébként sem egyszerű végigülni, a férfi azonban még inkább megszenvedte a hosszút utat, miután neki mindezt végül vizeletben ücsörögve kellett elviselnie. Felszállás után észrevette, hogy az ülésén egy pompás nedves folt éktelenkedik. Először azt hitte, csak víz, de különös szaga volt, és hamar rájött, hogy bizony jókora pisifoltba készül leülni.

Hirdetés

Szólt a stewardessnek, de mivel a turistaosztályon már nem volt hely, a business osztályra kellett volna átültetni, amit persze nem engedtek. Ezek után az egyik segítőkész légiutas-kísérő hölgy úgy gondolta, nedves törlőkendővel megoldja a problémát, és közölte, hogy takarítsa fel a kedves utas. Így hát a 11 órás repülőutat végül pisis ülésen bekkelte ki Wilkinson, ami persze elég szörnyű élmény volt.

Érthető módon landolás után panaszt tett a British Airwaysnél, de a légitársaság úgy gondolta, annyi elég, ha felajánl 5000 Avios pontot (a pontrendszerrel négyféle tagsági szinten különböző kedvezményeket vehetnek igénybe a légitársaságnál, ez például kb. egy egyirányú párizsi repülőútra lenne elég). A pórul járt utas persze nem igazán volt elégedett a kompenzációval. A légitársaság szóvivője elmondta, hogy nagyon sajnálják a történteket és kapcsolatban állnak az utassal, hogy bocsánatot kérjenek és helyrehozzák a dolgot, a repülők tisztasága pedig rendkívül fontos számukra.

The urine soaked seat. See SWNS story SWSIT; An IT consultant has revealed how he was forced to sit in a seat soaked in someone else’s urine for an 11-hour flight from Heathrow to Cape Town. Andrew Wilkinson, 39, who lives in London, said that when he pointed out the wet stain to a crew member, he was given toilet seat wipes and told to clean it up himself. Andrew, who was travelling to Cape Town to help his parents move house, said the flight was excruciating as he could feel the urine seep into his jeans

Forrás: ladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés