Tele volt vérrel a ház, miután a kutya megvédte a betörőktől a család otthonát

Ha valaki betörni készül valahova, lehetne annyi esze, hogy előtte kipuhatolja, vajon van-e a házban vagy lakásban kutya. Szerencsére egy újabb balfék bűnöző vagy bűnözők gondolták úgy, hogy elveszik más tulajdonát. A kiszemelt virginiai otthont azonban egy német juhászkutya, Oden őrizte.

Hirdetés

Amikor Tristan James Murrin hazatért a családjával, azt látták, hogy mindenhol vérnyomok vannak, egészen az emeletig. Az az esti kiruccanásukra nem vitték magukkal a kutyájukat, a házból pedig szerencsére nem tűnt el semmi, úgyhogy egyértelműen jó házőrzőként védte meg az otthonukat. Mint azt Tristan az ABC8-nak elmondta, Oden rendkívül nyugodt kutya, mindenki szereti. Játszik a gyerekekkel, akik gyakran ezért is mennek hozzá, és a környéken mindenki ismeri. A nagy mennyiségű vér alapján a család gyanítja, hogy orvosi ellátásra szorul az illetéktelen behatoló vagy behatolók, és bár még nem kapták el, a rendőrségnek nem valószínű, hogy problémája lesz a DNS-bizonyítékokkal.
A gazdi pedig büszke, hogy így megvédte a házat Oden, és javasolja, hogy akinek nincs kutyája, fontolja meg, hogy vásárol vagy befogad egyet.

Forrás: ladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés