101 kilóról 65 kilóra fogyott ez a lány, pedig nem is hisz a diétákban

Gyakran olvashatunk a neten látványos fogyásokról, de amit Esbeidy Barrera tett és tesz a változásért, az valami egészen elképesztő. Megmutatjuk, hogy nézett ki a 19 éves lány valamivel kevesebb mint két éve, amikor még 101 kilót mutatott alatta a mérleg, majd azt is láthatod, milyen volt, amikor beindult nála a súlycsökkenés, és hol tart most. Készülj fel, ez tényleg hihetetlennek fog tűnni.

Hirdetés

Jöjjenek az első fotók: Esbeidy így festett két évvel ezelőtt.

Nem szerette magát, utálta a testet, amiben élt.

Tudta, hogy van választása, tehet azért, hogy az alakja megváltozzon. De mivel nem hisz a diétákban, inkább a rendszeres sportolást iktatta be az életébe – először kíméletes mozgásformákat választott, manapság pedig már edzőterembe jár, ahol kardió és súlyzós gyakorlatokat végez. Így nézett ki, amikor elkezdett nála beindulni a fogyás:

weight-loss-story-esbeidy-barrera-4

Szó szerint a saját bőrén érzi, mennyit fogyott.

És így néz ki manapság:

Minden nap kétszer edz: reggel 5-kor kel, hogy a tanítás előtt túl legyen az első körökön, majd suli után is megy a konditerembe, ahol este 11-ig tart az edzés. Ez így nagyon kemény és fárasztó, de a lány azt mondja, a céljai érdekében egy ideig most biztosan így folytatja tovább.

Ami a táplálkozást illeti, mindent eszik – még régi nagy kedvencét, az Oreo kekszet sem tagadja meg magától -, de igyekszik mértéket tartani.

Esbeidy története másokat is inspirál – sokan írnak neki a közösségi médiában, dicsérve elszántságát és megköszönve neki a példamutatást.

weight-loss-story-esbeidy-barrera-5

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés