Bam Margera őszintén beszélt arról, milyen kemény harcot vívott démonaival

Bam Margeráról sokan tudjuk, hogy barátja, Ryan Dunn halála után kemény időszak jött az életében, és a dolgok irányítása is kicsúszott a kezéből. Mostanra szépen összeszedte magát, leszámolt függőségeivel, és az Epicly Later’d legutóbbi részében már őszintén beszélt a démonai ellen folytatott harcról.

Hirdetés

A Jackass sztárjának bizony meggyűlt a baja az alkohollal és a drogokkal: “hivatalosan csak olyan 24-25 évesen kezdtem el inni, aztán ez a rocksztár életmód és az ivás irányítása kicsit kicsúszott a kezemből” – mondta.

Anyukája, April részben a Ville Valóval kötött barátságát okolja ezért: a mama arról is mesélt, hogy Bamnek nagyon tetszett Ville vékonysága, aki viszont alig evett, inkább csak ivott. Bam talán utánozni akarta, talán a dolog nem is volt tudatos, nem tudjuk. De April visszaemlékezése szerint a fiával is megesett, hogy csak felkapott egy sört vagy “csak felszippantott valamit” – ahogy ő mondja -, illetve, hogy vacsora után eltűnt a vécében és meghánytatta magát.

Bam-Margera-Skate

Manapság viszont úgy tűnik, Bam Margera már az étkezési zavarokkal is leszámolt, és a káros dolgok és káros szenvedélyek helyett az utóbbi hónapokban ismét az töltötte ki az életét, ami már fiatalkorában is boldoggá tette: a deszkázás. Erről itt olvashatsz bővebben.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés