Baseballjátékos írogatott Mia Khalifának, aki nem valami vagányan reagálta le

Bár Mia Khalifa egy ideje visszavonult a pornózástól, azért még most is elég sokan vannak, akik – hogy úgy mondjuk – elég kíváncsiak lennének rá. Legutóbb a Chicago Cubs egyik játékosa, Wilson Contreras üzengetett neki a Twitteren, amire az ex-pornós a következőképpen reagált: kiscreenelte a venezuelai születésű baseballjátékos üzeneteit, majd megosztotta Twitteren, ráadásul nem is őt, hanem klubjának hivatalos oldalát betaggelve. Hogy az egész csapat értesüljön a visszautasításról.

Hirdetés

Au, hát ez fájhatott. Főleg, mert a srác a jelek szerint akkora rajongó, hogy egy sziának is nagyon örült volna…

A twitterezők egy része persze a lejáratott Contreras mellé állt: volt, aki arra kérte Miát, hogy legalább köszönhetne neki, mások szerint viszont az ex-pornósnál ez az egész megint csak arról szólt, hogy felhívja magára a figyelmet.

A dolog olyan kellemetlen lehetett Contrerasnak és a klubnak, hogy szóvivőjük révén azt üzenték: nem is a sportoló írogatott az ex-pornósnak, mivel a fiókját meghackelték… hát, mindenki azt hisz, amit akar, de szerintünk az tény, hogy ha Mia Khalifa ezt lazábban kezeli, akkor az egész viccesebben is elsülhetett volna.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés