Csak csajoknak: ezen a nem mindennapi helyen fűrajongó lányokat várnak

Egyesek szerint nehezebb lenne valami szuperebb dolgot kitalálni, mint a Ganja Goddess Getaway. A kaliforniai helyen kannabisz-rajongó lányokat várnak, akiknek a füvezés mellett számos szórakozási és felöltődési lehetőséget kínálnak. Lehet túrázni, jógázni, hastáncolni, masszázst kérni, elmélyedni a füvek és a tarot rejtelmeiben, önbizalmat erősíteni, karaokézni, úszni, na meg természetesen rengeteget nevetni és jól mulatni a többi lánnyal.

Hirdetés

A hely illetékesei azt ígérik, aki ellátogat ide, az egyrészt a belső istennőt is megtalálhatja és megerősítheti magában, másrészt erősítheti a többi csajjal a női testvériséget. Mert hát ki mondta, hogy a lányoknak mindig versengeniük kell egymással?!

A hétvégén Ganja Goddess Girls Camp néven tábort is szerveznek, ami elég menőnek tűnik:

Ha valaki el szeretne vonulni itt egy kicsit, akkor azért a zsebébe kell nyúlnia. A részvételi díj ugyanis 200-420 dollár közt van, szerintünk nyilván attól függően, hogy ki milyen szolgáltatásokat akar igénybe venni, A befizetett összegben benne van a szállás, kaja és egy 200 dolláros “swag bag” fűvel-fával megtöltve, szóval ezekről nem kell külön gondoskodni. És ahogy a képeken látjuk, a jó hangulat is adott.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés