Dwayne “The Rock” Johnson is megosztotta véleményét az Az-ról

Dwayne “The Rock” Johnson azon szerencsések egyike, aki egy ideje már kipipálhatta mozifilmes listáján (már ha van neki ilyen) az Az-t, de Instagramon csak most, a premier környékén mondott róla véleményt. A Szikla nagyon szereti a horrorműfajt, és szerintünk a bohócoktól sem kell félnie, hiszen bárkit félkézzel elintéz… na de nem is ez a legfontosabb, hanem, hogy mit írt: hát csupa jókat, lenyűgözte őt a produkció.

Hirdetés

A pankrátorból lett filmsztár szerint ez volt az egyik legjobb film, amit életében látott, a top 10-ben biztosan benne van. Ezen felül az Az – és most őt idézzük – “nemcsak hogy újradefiniálja a horror műfaját, de szépen rétegzett, okos és briliánsan ijesztő” alkotás. Majd gratulált a szereplőknek – mind a gyerekeknek, mind pedig Bill Skarsgardnak, aki Pennywise-t formálta meg -, illetve a rendezőnek is, hogy ilyen meghatározó filmet tudott készíteni (ezt is a Szikla mondta). És ezzel a poszttal úgy 93 millió követő kedvét hozta meg ahhoz, hogy hétvégén moziba menjenek.

🎈 I saw this movie two months ago and it instantly became one of my all time favorites. Easily TOP 10 all time. Not only does it redefine the horror genre, but it’s so layered, smart and brilliantly scary. Congrats to the awesome young cast aka The Losers Club for killing their performances. To Bill Skarsgard for delivering an iconic performance as Pennywise. And to the entire crew and my good buds at Warner Bros/New Line. And most of all congrats to director, Andy Muschietti for making such a defining film. You knocked it outta the f*cking park! Great talking with you man and we’re gonna have some fun working together down the road. As a huge fan of the horror genre, this one’s special. Have you fully recovered @simonegjohnson? 😉 #IT Congrats David Katzenberg you handsome MF!

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés