Egyszerű oka van annak, hogy Cersei és Bronn miért nem kap soha közös jelenetet

Előre szólunk: ha még csak nemrég kezdted el nézni a Trónok harcát, és nem szeretnéd, ha bármit elspoilereznénk, akkor most inkább NE olvass tovább. De ha szeretnéd megtudni a választ arra, hogy vajon miért nem szerepelnek együtt soha bizonyos szereplők, akkor még egy bekezdést talán érdemes megkockáztatni.

Hirdetés

Ha nézed a sorozatot, neked is feltűnt, hogy Cersei és Bronn soha nem szerepel közös jelenetben? Nos, az ok igen prózai: a párost alakító Lena Headey és Jerome Flynn egy pár voltak úgy 15 éve, és a dolog elég csúnya véget ért. Azt nem tudjuk, pontosan mi történt, de az tény, hogy ők ketten nemcsak hogy nem beszélnek egymással, hanem a hírek szerint még csak egy légtérben se akarnak tartózkodni. Sőt, a LadBible névtelen forrásra hivatkozva azt írja, még szerződésükben is benne van, hogy a forgatások alatt sem találkozhatnak! Így aztán pláne le a kalappal az írók és a stáb előtt, hogy ezt is meg tudják oldani!

Ez a két szereplő a hetedik évadban is mindig elkerülte egymást, gondolj csak az utolsó részre, ahol Bronnak sikerül lelépnie Podrickkal egy italra, mielőtt Cersei megérkezne.

Eddig szerintünk csak egy közös jelenetük volt, a harmadik évad első részében, amikor Cersei úgy ment ki Tyrion szobájából, hogy egyetlen pillantásra sem méltatta Bronnt. Most már gyanítjuk, hogy ez nem csak a szerep kedvéért volt így.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés