Ehhez már pofa kell: szerinted gáz, vagy szuper ötlet ez a bőröndborítás?

Ki ne bosszankodott volna már azon, hogy a reptéren fél órán át (vagy tovább) kellett keresgélnie az egyforma fekete bőröndök közt, míg végre megtalálta a sajátját. Vagy rosszabb esetben otthon jöttünk rá, hogy valaki más cuccát hoztuk el… bosszantó? Nos, ennek akar véget vetni a Firebox vállalat: a londoni székhelyű cég piacra dobott egy Head Case nevezetű cuccot, amit szerintünk neked is a saját szemeddel kell látnod.

Hirdetés

Íme:

Ahogy mondod: ez tulajdonképpen egy személyre szabott bőröndborítás (vagy nevezzük huzatnak, mindegy), amivel pillanatok alatt megtalálhatod a saját bőröndödet. Csak annyi a dolgod, hogy a cég honlapján feltöltesz egy jó minőségű fotót magadról, az anyukádról vagy a kedvenc sztárodról, és kifizetés után nincs más dolgod, mint várni, hogy dupla poliészter-spandex huzatodat elküldje neked a Firebox.

 

Az egyedi borítás háromféle méretben rendelhető (értelemszerűen kicsi, nagy és közepes), az árak pedig 26 és 39 dollár közt mozognak, amit egy átlagos külföldi turista talán megengedhet magának. Már ha tetszik neki ez a dolog. Neked bejön?

Nagy arcoknak mindhárom méretben kötelező!

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés