Ezek a nyúlványok ennek a nőnek a körmei, világrekorder is lett velük!

23 év. Ennyi idejébe telt Ayanna Williamsnek, hogy ilyen “csodaszép” körmöket növesszen, de a texasi körömművész hölgy elszántsága és erős körmei végül meghozták az eredményt: bekerült a Guinness Rekordok Könyvének 2018-as kiadásába, mint a világ leghosszabb kézkörmeivel rendelkező nője.

Hirdetés

Körmei 60 centisek, összesített hosszuk pedig több mint 5.5 méter.

A Texas woman has been crowned with the title of the world's longest fingernails - and in total they measure more than 18 feet long

The long nails belong to Ayanna Williams, a nail artist from Houston, Texas

Ijesztő? Nem kicsit. Ayanna azt mondja, a hétköznapi életben szinte mindent úgy csinál, mint bárki más, egy dolgot tart kicsit körülményesnek: amikor reggel fel kell húznia a nadrágját. Ezért itt pl nincs is rajta nadrág.

Her nails, each of which is just under two foot long, have earned her a place in the Guinness World Records 2018 Edition

A körmök kilakkozása több napig tart, számos üvegcsényi körömlakkot használ el. Tisztításuk pedig napi meló, ezt antibakteriális szappannal és körömkefével szokta csinálni.

To help them grow, she regularly applies hardener and a thin layer of acrylic

Azt el sem tudjuk képzelni, hogy harisnyát vagy óvszert hogy lehet ekkora karmokkal felhúzni, de azt sem, hogy például egy jó vécézés után hogyan törlölheti ki a fenekét az ember?!

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés