Ezzel az új töltényes kiegészítővel ment suliba, ki is ürítették miatta az egyetemet

Persze, sokaknak bejönnek a fegyverek és a military stílus, és vannak, akik olykor szívesen viselnek kicsit ütősebb kiegészítőket is. Így volt ezzel az a 19 éves srác, Saad Al Saud is, aki tegnap egy különleges övvel a derekán ment be az óráira a manhattani Pace Egyetemen – a különleges itt azt jelenti, hogy az öv konkrétan úgy nézett ki, mintha gépfegyverhez használt töltényekből állna.

Hirdetés

Persze erről szó sem volt, a srác utólag elmondta, hogy az övet az interneten vette, mert megtetszett neki, de eszébe sem jutott, hogy baj lehet abból, ha ezt viseli nyilvános helyen. Márpedig tényleg elég ütős darab, nézd csak meg:

bullet belt

A srác öve egyébként a mosdóban hozta rá a frászt egy másik diákra, aki bement az egyik kis fülkébe, hogy a dolgát végezze. Ám amikor lenézett, azt látta, hogy a mellette lévő fülkében töltényhüvelyeknek látszó tárgyak hevernek a padlón. Mi más lett volna a reakciója – miután szerintünk majd’ összeszarta magát -, mint hogy értesíti az illetékeseket, akik azonnal kiürítették az iskolát. A rendőrök és a terrorelhárítás emberei gyorsan a helyszínre értek, és szerencsére hamar kiderült, hogy nem történt bűncselekmény, legfeljebb a divat ellen elkövetett “fashion crime”-ról lehet itt szó.

Forrás: Punknews.org

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés