Ha iPhone 7-esed van, ezért ne vegyél iPhone 8-ast

Sokan a világ minden pénzéért sem vennének iPhone-t, de ha te azok csapatába tartozol, akik szeretik, és mondjuk egy ideje iPhone 7-est használsz, akkor jó hírt hoztunk számodra: a Mashable friss cikke szerint semmi szükséged nem lesz a nyolcasra. Az ok kézenfekvő: szerintük az nagyjából ugyanolyan lesz, mint a hetes, persze néhány teljesítményjavító és egyéb frissítéssel, de ezek összességében nem érik majd meg azt a jó pár tízezer forinttal több pénzt, amennyiért egy új iPhone 8-ast vásárolhatsz majd (főleg, mert az elmúlt évek iPhone generációit – meg azok árváltozásait – látva valószínűleg a hetes ára is csökkenni fog).

Hirdetés

Szerintünk az iPhone 8 új hardvere azért fontosnak tűnik: hatmagos felállásban érkezik az A11 Bionic nevű processzor, ami 25 százalékkal lesz gyorsabb a hetesben lévőnél. De – kérdi a Mashable – mikor fordult az elő bárkivel is, hogy iPhone 7-ese a processzor lassúsága miatt hagyta volna cserben? Ugyanez a helyzet a kamerával is, írják: persze, a nyolcas még jobb fényképezővel lesz felszerelve, de ki mondja, hogy a hetes kamerája rossz képeket csinált volna?!

Ha mégis szeretnél váltani (mondjuk eladnád az alig használt iPhone 7-esedet, és ehhez az árhoz egy kis pénzt hozzátéve vennél egy új készüléket), akkor a Mashable azt javasolja, várj 2018-ig vagy nevezz be majd egy elől-hátul üveg, OLED technológiával és Face ID-val készülő, Home gombot mellőző iPhone X-re. Tim Cook szerint ez a modell határozza majd meg az okostelefonok fejlődését a következő 10 évben. Meglátjuk.

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés