Még nincs vége: tovább szedi áldozatait a Kék Bálna nevű öngyilkos játék

Mi is többször írtunk a Kék Bálna nevű halálos játékról – augusztus végén például arról számoltunk be, hogy elkapták azt a lányt is, aki adminként állt a számos összezavarodott fiatal életét követelő játék mögött. Sokan azt hitték, az ő elfogása után abbamaradnak az öngyilkosságok, de nem így történt – legutóbb például egy indiai lány próbálta két napon belül kétszer is megölni magát, illetve egy orosz lány is önkezével akart véget vetni az életének. Előbbi egy tóba ugrott, ahonnan kimentették, majd otthon gyógyszer-túladagolással próbálkozott. Azt mondta, ha nem teszi, az anyukája fog meghalni (sok tinit fenyegettek azzal, hogy a családjukat ölik meg, ha visszalépnek az öngyilkosságtól). Az orosz lány pedig egy 15 emeletes épületről ugrott le, de egy parkoló autóra esett, így ő is életben maradt.

Hirdetés

A rendőrség tehát tovább nyomoz: most már okkal feltételezik, hogy nem kapták még el a Kék Bálna minden vezetőjét, akik a közösségi médiát felhasználva viszonylag könnyen és gyorsan szedhetik tovább áldozataikat.

Blue Whale

Hivatalosan 20 orosz tinédzser halálát kötik a játékhoz, de sokak szerint több százra tehető a Kék Bálna miatt elkövetett öngyilkosságok száma.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés