Világjárás átlagfizetésből? Ez a lány elmondja, hogyan lehet megvalósítani

Ne szépítsük: manapság a legtöbb fiatal örül, ha egyik fizetéstől a másikig kihúzza valahogy. Így persze álmodozni meg dalolni lehet nagy utazásokról, a megvalósítást viszont jegeljük. De nem mindenki. Egy Bridie Wilkins nevű brit lány is átlagfizetésből él, ami a briteknél persze nem éhbér, de tekintettel a londoni árakra arrafelé azért az a pénz is épp csak hogy fizetéstől fizetésig elég. Bridie viszont eldöntötte: ő utazni is akar, méghozzá nem is akármilyen úti céljai voltak. Ezért hát a spórolás mellett döntött, és megnézte, mik azok a kiadások, ahol tudna egy kicsit szorítani a nadrágszíjon.

Hirdetés

Amiről le tudott mondani, az a tömegközlekedés (mi arra tippelünk, hogy talán vett egy biciklit, így konditerembe sem kell járnia), na és a drágább kaják. Az étellel való spórolást egyébként olyan magas szintre fejlesztette, hogy most már heti szinten kijön 100 fontból. Ez persze azt jelenti, hogy olykor csak halkonzerv jut vacsira, de a 23 éves lány nem bánja – mindent az utazásért!

Ollie begged me to take this

🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) által megosztott bejegyzés,

Havi szinten 600 fontot tud félretenni, így jutott el többek közt a Maldív-szigetekre is.

I've finally blogged about my time in the Maldives 🙌🏻 click the link in my bio 🙋🏻

🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) által megosztott bejegyzés,

Instagramja szerint eddig 19 országban járt, következő úti céljai közt pedig Koppenhága, Mexikó és Los Angeles is szerepel.

Is it time to go back now? #nofilter #noseriously #actuallynofilter

🍓🍇🍌👯💆🏼🌎🌞🍏💦🍉🍋💚🔮🌈🙏 (@bridiewilkins) által megosztott bejegyzés,

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés