Az Amazonon már nem kapható az egyik legízléstelenebb Halloween jelmez

A “Blade Gunner” fantázianévre hallgató jelmezt nemrég tette fel valaki az Amazon.com -ra, de ott annyi negatív reakció érkezett felháborodott felhasználóktól, hogy az oldalról inkább eltávolították ezt a kosztümöt. Hogy miért? Hát, mert nem a Szárnyas fejvadászt (Blade Runner) idézi, hanem egy tragikus kimenetelű és máig megosztó esetet: amikor a dél-afrikai paralimpikon, Oscar Pistorius lelőtte a barátnőjét a fürdőszobaajtón keresztül.

Hirdetés

Ha emlékszel Pistoriusra, ő az a rövidtávfutó, aki speciális, pengéket idéző műlábakkal futva ért el kimagasló sporteredményeket paralimpikonként. A dél-afrikai színekben pompázó jelmez persze nem műlábakkal, hanem ezekkel a csizmákkal utal erre, na és pisztoly is jár hozzá.

Az Amazonon már nem elérhető, de azoknak, akik mégis meg szeretnék vásárolni, többek közt ide kattintva is van erre lehetőségük. Már ha vállalják, hogy ők lesznek a legmegosztóbb figurák idén Halloweenkor, és elég kemény szavakra is számíthatnak majd abban a társaságban, ahol bulizni fognak.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés