Beugrott egy rendőr a DJ-pultba egy angliai buliban

Ha egy klubban felbukkan a rendőr, annak azért ritkán szoktak örülni, nem sok jót sejtet ugyanis. Pedig a birminghami Pryzm szórakozóhely Freshers’ Week bulija közben épp ez történt. Csak épp nem valami bűneset kapcsán jelent meg Benjamin Simmons a kollégájával, Andy Parsonnal, hanem történetesen beugrott a DJ-pultba, keverni egy kis zenét. És bizony a bulizóknak nagyon bejött, amit csinált az egyébként a diákok biztonságáért megjelenő Simmons.

Hirdetés

A West Midlands-i rendőrök később elmondták, úgy gondolták, így jutnak el a legkönnyebben a diákokhoz, a Safer Students kampányt akarták ugyanis segíteni, ezért mentek a buliba. Felettesük szerint valóban könnyebben el tudták mondani a tanácsaikat, és tippeket tudtak adni arról, hogyan maradhatnak biztonságban a diákok maguk, valamint a tulajdonaik az egyetem megkezdésekor.

Simmons rendőr ügyes lemezlovas-előadása pedig nem teljesen véletlen, 16 évvel ezelőtt, 18 éves korában, jó néhányszor állt a pult mögött, a rendőri pályáért hagyta a ott a DJ-karriert. És hogy hogyan fogadta a közönség? Nos, imádták őket. „Egy rendőr egyszer csak megjelent a DJ-fülkében, és elkezdte keverni a dallamokat. A legjobb dolog, amit valaha láttam.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés