Cartel Wives: a könyv, amiből kiderül, milyen El Chapo belső köreihez tartozni

A Flores fivérek nevét sokan megismerték, amikor a testvérpár, Margarito és Pedro El Chapo ellen vallottak. Neki dolgoztak ugyanis évekig, dollármilliárdos drogkereskedelmet folytatva Mexikóval, így hát ismertek mindenkit a drogbáróktól az egyszerű futárokig. És hát számos alkalommal jártak Mexikóban, ahol “pénzzel teli házakat” láttak, ahogy feleségeik – akiknek a neve természetesen nem került nyilvánosságra – írják Cartel Wives című új könyvükben.

Hirdetés

A Született kábítószercsempész feleségek számos részletet is megosztanak a nagyvilággal, például, hogy a fent említett pénzzel teli házakban három műszakban, fejenként nyolc órában pénzszámoló emberek dolgoztak – egymillió dollárt néhány óra volt nekik megszámolni, szóval az ott lévő összegeket szerintünk egyikünk sem tudja megsaccolni. És ez csak az utcai drogból származó bevétel volt. Illetve a nők jártak olyan szobákban, ahol egy-két millió dollár hevert készpénzben – ott arra kérték őket, vegyenek belőle nyugodtan. Az biztosan elég lesz, hogy fedezni tudják a kiadásaikat. És elég is volt, hiszen fényűző életet éltek: jó helyeken kajáltak, sokat utaztak, olykor egy hónapig nyaraltak, élvezték az életet. De azt mondják, egy idő után rájöttek, hogy a szeretet és az egyszerűség számít nekik igazán.

A Flores fivérek vallomása után 50 embert vádoltak meg különböző, kábítószerekhez kötődő bűncselekményekkel, közülük 40 fő került börtönbe. És bár a testvérpár és családjuk is bekerült a tanúvédelmi programba, valamint csökkentett börtönbüntetést kaptak, a bíró is kiemelte az ítélethirdetéskor, hogy ezek után a biztonságukért senki sem kezeskedik.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés