Dwayne “The Rock” Johnsonba kötött bele egy troll Twitteren, gyorsan meg is bánta

Nem tudjuk, hogy a most következő történet egyik főszereplője, Ben Pobjie, a Twitter troll csak szimplán hülye, vagy a figyelmet akarta magára felhívni, de egy dolog biztos: rossz emberbe kötött bele. Kiszemeltje, Dwayne “The Rock” Johnson ugyanis rövid úton kiütötte, már persze a közösségi média adta virtuális ringben, nem a valóságban (holott szerintünk egy-két igazi pofont is megérdemelt volna ez a mitugrász).

Hirdetés

Az egész úgy kezdődött, hogy a Szikla gratulált , amihez persze Pobjie-nak is hozzá kellett szólnia, mondván: ideje, hogy Johnson is megtudja: a pankráció nem igazi.

dj1 dj2

Talán egy pillanatra ő maga is megérezte, milyen veszélyes vizekre evezett:

dj3

És jött a Szikla válasza, aki szintén kioktató stílusban közölte, hogy persze, pontosan tudja, hogy nem igazi, ezért írta Angle-nek, hogy érezze jól magát. És azt is tudja, hogy @benpobjie baszódjon meg.

dj4

Hogy ezek után tényleg elszégyellte-e magát, vagy ez is csak egy színjáték része volt, nem tudjuk, de tény, hogy a troll visszavett az arcából:

dj5

The Rock azt írja, ő csak visszaütött, amúgy nemcsak vette a lapot, hanem a maga módján értékelte is a beszólást.

dj6

A dolgot végül lezárták, és az egészből egyértelműen Johnson került ki erkölcsi fölényben. “Úriember vagy, és művész” – írta neki Pobjie, mire a Szikla válasza: “és olyan kevesen maradtunk már”.

dj7 dj8

Zseniális!

Forrás: Cheezburger.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés