Egy srác szerint túl ismert, ezért nem kap munkát – de csak szerinte

Munkát találni nem mindig könnyű, és sok akadálya lehet, ha az ember nem kapja meg az álommelót. Ennek sok oka lehet, akár a életkora, akár a tapasztalata, vagy épp a túlképzettsége a jelentkezőnek. Nos, a 25 éves Grant Coulsonnak a legkevésbé ez utóbbi állhat az útjába, szerinte ő egyszerűen azért nem kap munkát, mert „túl híres”. E kijelentését persze sokan – sőt tulajdonképpen mindenki, aki látta az ominózus tévéadást, amiben ezt elpanaszolta – kétségbe vonták, senkinek fogalma sincs róla ugyanis, ki ez a srác. Pedig bizony szerepelt már egy show- műsor egyetlen epizódjában, sőt egy meztelen párkereső műsorban is.

Hirdetés

This-Morning-TV-show-London-UK-04-Aug-2017 (1)

A This Morning házigazdái persze megkérdezték, mivel is foglalkozna, és miután kiderült, hogy nem meglepő módon műsort vezetne, elpanaszolta, hogy ehhez viszont bizony meg kellene csináltatnia a fogsorát, ami azonban sajna nagyon sokba kerülne. A segítőkész műsorvezetők felsoroltak néhány munkát, amelyet elvállalhatna mostanában, többek között egy halboltban is dolgozhatna. Nos, ez Coulsonnak annyira nem tetszett, mint mondta, nem szereti a halat. Később hozzátette azt is, szerinte ez megalázó meló.

A reggeli kis szereplését persze nem hagyták szó nélkül sem a közösségi médiában, sem a lakhelyénél, így amellett, hogy mindennek elhordták a Twitteren, valaki néhány hallal díszítette a vadonatúj Mercedesét. Mint később elmesélte, először felbosszantotta az eset, de szerencsére a kicsi kocsijának nem lett baja, így utólag már látja a dolog vicces oldalát.

Fish on a car belonging to Grant Coulson. See SWNS story SWCHIPS; A reality TV extra who said he was too famous to work in "a f***ing fish shop" on live TV claimed that a disgruntled viewer tipped rotten fish guts on to his brand new Mercedes. Grant Coulson, 25, from Newcastle-Upon-Tyne, was horrified to find the fish entrails on the bonnet of the car he bought with the fee he received for appearing on This Morning. Grant, who has appeared on Geordie Shore spin-off Super Shore, said: "I was a bit p***ed off and my car stinks now. It's going to cost me at least £100 to have it cleaned properly." Grant appeared on This Morning on August 4 in a segment called "Too famous to have a job" about people who consider themselves too well known to work.

Forrás: ladbible.com és mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés