Ez áll Chester Bennington végrendeletében

Chester Bennington júliusban követett el öngyilkosságot. Egy ilyen tragédia után valószínűleg a családja sem jutott el könnyen addig, hogy megtudják, mi áll a zenész végrendeletében, de hát a dolgokat nem lehet a végtelenségig halasztgatni. Ezért nemrég megismertették velük a Linkin Park frontemberének végakaratát, amiben végül is világrengető meglepetés nincs: minden vagyonát családjára – özvegyére és hat gyerekére – hagyta. Vannak olyan tételek, mint például Bennington nyugdíj-takarékossági számlája, amiket özvegye, Talinda kap meg, de a vagyon nagy része a Chester and Talinda Bennington Family Trust nevű, 2007-ben létrehozott alapban került elhelyezésre.

Hirdetés

A pár három közös gyereke, illetve a zenész korábbi kapcsolataiból született három gyermeke ebből részesedik majd, egyelőre viszont sem összegekről, sem arányokról nem ír a TMZ.

chester bennington one more light

Chester Bennington mindig azt akarta, hogy gyerekei egymáshoz közel nőjenek fel, és azt érezzék, hogy egy nagy, szerető családhoz tartoznak. Ennek érdekében félretett némi pénzt azzal a céllal is, ha a gyerekei messze vannak egymástól, akkor is haza tudjanak repülni, és találkozhassanak testvéreikkel.

chester bennington

Talinda Benningtont nevezték meg az alap kezelőjének, illetve ő foglalkozik majd a zenei jogokkal és ehhez kapcsolódó kérdésekkel férje halála után.

Forrás: TMZ.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés