Ezzel a 7 méteres kígyóval vívott élet-halál harcot egy indonéz férfi

Ha most azt mondanánk, a fenti képet látva tippeld meg, hogy a kígyó vagy a férfi élt-e tovább kettejük összecsapása után, talán te is arra tippelnél, hogy a hüllő halála előtt még felfalta az embert. De nem így történt, sőt, Robert Nababan túlélte a találkozást a 7 méteres ragadozóval, és most kórházban gyógyul. Mert hát azért ő sem Superman, hogy sérülések nélkül megússzon egy ilyen összecsapást.

Hirdetés

Hogy mi történt pontosan? Nos, a DailyMailen azt olvastuk, hogy a 37 éves indonéziai férfi hazafelé tartva meglátta, hogy két ember halálra van rémülve, mert a hatalmas kígyó kezdi őket bekeríteni, és hát egyre csökkennek a túlélési esélyeik. Nababan nem késlekedett, elkapta a kígyót, ami egyik karjába harapott. Így birkóztak egy ideig, aztán a férfi egyszer csak végezni tudott az állattal.

An Indonesian man has won an exhausting fight to the death with a 23ft-long python which left him with horrific injuries

Szerintünk máris ő a környék hőse, és nem lepődnénk meg, ha hatalmas ünnepséget rendeznének a tiszteletére, amikor hazamehet majd a kórházból.

Brave Robert Nababan (left), 37, is now fighting for his life in hospital

The python, now deceased, has been put on display in the local village

Videót is találtunk, de előre szólunk: egyes részletek felkavaróak lehetnek.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés