Félreérthetetlen üzenete volt ennek a bringásnak Donald Trump számára

Nem tudjuk, mennyire készült fel előre tettére, vagy épp mennyire cselekedett spontán a következő képen látható bringás hölgy, de az tény, hogy gyors és eléggé félreérthetetlen dolgot üzent Donald Trumpnak, amikor szombat délután az elnöki konvoj a Trump National Golf Clubból jövet elgurult mellette. Hogy mi volt az üzenet? Nos, kerékpáros nemes egyszerűséggel feltartotta a középső ujját, ráadásul nem is egyszer – a Fehér Házban azt írják az eset kapcsán, hogy a hölgy kétszer is ezt a jelzést alkalmazta az elnök felé.

Hirdetés

Azt írják, hogy a bringás először akkor mutatta fel az ujját, amikor a konvoj megelőzte. Ezt követően lelassultak, így a nő utolérte őket, és még egyszer beintett, majd elfordult és más irányba ment tovább.

bringás

Egyébként nem ő volt az egyetlen, aki nemtetszését kézjelekkel fejezte ki az elnök felé szombaton. Mielőtt találkoztak volna vele, a konvoj két gyalogos mellett haladt el, akik közül az egyik ökölbe szorított kézzel, lefelé tartott hüvelykujjal mutatta ki véleményét Trumpról.

Te mit gondolsz? Igazi hétköznapi hősök ők, vagy tök mindegy, mert a világon semmit sem érnek el ezekkel az akciókkal?

Az elnök támogatottsága egyébként hivatalba lépése óta még sosem volt olyan alacsony, mint most, de ő ezeket az adatokat mind kamunak tartja (ha javulna a támogatottsága, azt szerintünk érdekes módon már nem tartaná hazugságnak).

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés