Ha valaki gyakran mondja ezeket a dolgokat, jó eséllyel egy pszichopata

A pszichopaták köztünk élnek, de elég nehéz őket kiszűrni a többi ember közül. Manapság egyre több erre irányuló kísérlet, vizsgálat, stb. folyik, az eredmények pedig igen érdekesek: például mi is beszámoltunk arról, hogy kutatók szerint milyen zenéket szeretnek nagy eséllyel a pszichopaták – ezt a cikkünket ide kattintva olvashatod el. És ha már az eredményeknél tartunk, egy bizonyos Jackson MacKenzie könyvet is írt arról, hogyan bánjunk a pszichopatákkal. Ő arra jutott, hogy vannak bizonyos mondatok, amiket ők gyakrabban mondanak, és ezeket meg is osztotta a nagyérdeművel.

Hirdetés

“Mindent túlanalizálsz” – azt akarják, hogy kételkedj a megérzéseidben, amitől egy idő után nyugtalan leszel, szorongani kezdesz. Ők pedig ott lesznek, hogy felróják neked, hogy na most miért szorongsz. Ördögi kör, nem?

Psychopath

“Utálom a drámát” – pedig látni fogod, hogy egy pszichopatát több dráma vesz körül, mint bárkit, akit addig ismertél.

“Félreértesz” – direkt félreérthető dolgokat mondanak, majd a másikat hibáztatják, mert az félreértette őket.

Hannibal

“Túl érzékeny vagy” illetve “Őrült / bipoláris / féltékeny vagy” – szeretnek ilyen jelzőket rásütni az emberekbe, és megpróbálnak érzelmeket elültetni másokban. Akár azt is, hogy teljesen őrült vagy. Ne hagyd magad befolyásolni!

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés