Így használhatod a telefonodat másra is, miközben YouTube-ozol

Te is utálod, hogy miközben zenét hallgatsz a YouTube-on, a telefonodat nem tudod semmi másra használni? Mert ha elindítanál egy másik alkalmazást, a legnépszerűbb videómegosztó oldalon azonnal leáll a zene – hacsak nem fizettél elő a YouTube Redre. De nem írnánk most erről, ha nem lenne megoldás – ezt az Altpress egyik friss cikkének nyomán osztjuk meg most veled is.

Hirdetés

Ha iPhone-os vagy, töltsd le a Dolphin webböngészőt (ingyenes), majd írd be, hogy www.youtube.com és keress rá a kedvenc zenédre.

youtube

Klikk a lejátszásra, majd el is hagyhatod az oldalt, sőt, lezárt kijelzővel is tudod hangosítani-halkítani vagy leállítani és újra elindítani a kiválasztott dalokat. Jó, nem?

Ha androidos vagy, és Chrome fut a telefonodon, az Altpress cikke szerint nem is kell külön telepítened semmit, egyszerűen csak írd be a böngésződbe, hogy www.youtube.com. Majd klikk a három pöttyre a jobb felső sarokban, és válaszd ki a lista vége felé lévő “Request desktop site” opciót. Ennek bekapcsolva kell lennie. Ezt követően válaszd ki a kedvenc zenédet, majd fogadd el, ha a YouTube-nak felugró ablakokra irányuló kérése lesz feléd. Indíthatod a lejátszást, majd hagyhatod, hogy az alkalmazás csak a háttérben fusson, te pedig foglalkozhatsz mással. Elsőre talán megáll a zenelejátszás, írja az Altpress. De ez nem gond, az értesítési sávban újra tudod indítani, és utána működni fog.

Forrás: Altpress.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés