Kegyetlen játékot űzött a lánnyal, át is verte, de most még neki áll feljebb

Jesse Mateman Barcelonában ismerte meg Sophie Stevensont még augusztusban, aztán a lány állítása szerint nemcsak összejöttek, hanem egy éjszakát is együtt töltöttek. Romantikusan, ahogy Sophie fogalmaz. A lány boldogan repült haza Angliába, hogy kb egy évvel előző kapcsolatának lezárása után valaki végre ismét megdobogtatja a szívét, és a dolgok itt nem is értek véget: az állítja, napi kapcsolatban volt a sráccal, sokat beszélgettek, majd Jesse meggyőzte, hogy repüljön el hozzá Amszterdamba. A lány szeptember végére vett is egy repülőjegyet, felült a gépre, majd az amszterdami reptéren boldogan kereste Jesse-t. Hiába. A fiú ugyanis csak egy gonosz játék miatt szedte fel a lányt, amit meg is írt neki, aztán tiltotta a közösségi média oldalakon és a hívásait sem fogadta.

Hirdetés

 

Sophie teljesen maga alatt volt, de valahogy szerzett transzfert magának és bejutott a városba, ahol egy szállodában töltötte az éjszakát. Szerintünk alig várta a másnapot, hogy végre hazautazhasson. Most érthető módon teljesen ki van borulva, hogy az a srác, akit Barcelonában megismert és megszeretett, így átverte. Ez a kép még Spanyolországban készült róluk.

pig1

Íme, az utolsó üzenetváltás:

pig3

A kegyetlen játék a “pull a pig out” nevet kapta az angol szlengben. Lényege, hogy egy csapat fiú elmegy együtt mondjuk egy szórakozóhelyre, és aki felszedi a legkevésbé vonzó csajt (direkt fogalmazunk ilyen finoman), az nyer. Jesse fenti üzenetében a “you were pigged” arra utal, hogy szerinte Sophie volt a legrondább, legdagibb csaj, felszedte, nyert – de még át is verte a lányt.

pig2 pig6

Jesse azt mondja, az egészből annyi igaz, hogy megismerkedtek Spanyolországban, jóban lettek, de nem aludtak együtt és nem is tartották utána a kapcsolatot. Hogy akkor Sophie mégis miért utazott utána Hollandiába, az őt nem is érdekli. Szerinte boszorkányüldözés folyik ellene, és felháborítja, hogy még a családját is megfenyegették.

pig4

Forrás: TheSun.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés