Korlátlan szexet, piát és kokaint ígér hirdetéseiben egy cég

Ha egy kellemes hajókázásnál vagy egy érdekes városnéző programnál izgalmasabb nyaralásra vágysz, szingli vagy, és ráérsz november 24-27 közt, akkor mutatunk valamit: a The Good Girls Company egy “drogbarát, korlátlan szexet nyújtó” vakációra hív. A nem mindennapi “kaland” egy Kolumbia partjainál fekvő magánszigeten kerül megrendezésre, és a szervezők azt ígérik, hogy egyrészt egy csomó pia és kokain áll majd a nyaralók rendelkezésére, másrészt pedig 30 emberre 60 lány jut majd, tehát két-két csaj áll majd minden jelentkező szolgálatára a nap 24 órájában. Persze nem mindenki akar állandóan kurvázni, ezért más programokat is szerveznek: lehet például golfra és lovaglásra jelentkezni. Egyébként meg nyilván a “lazulásra” helyezik a hangsúlyt a szervezők is: a luxusnyaralás első napjára már rögtön egy orgiát ígérnek, a második napra pedig azt, hogy 30 percet el lehet tölteni 16 lánnyal egy szobába zárva. A harmadik és negyedik napon luxus jacht bulik lesznek, több mint 100 emberrel, és persze nem kevés alkohollal és drogokkal.

Hirdetés

A YouTube-ról már eltűnt a cég hirdetése, sőt, fiókjukat is felfüggesztették, de a neten azért még fellelhetőek promo videóik.

Az árak 458-1147 font közt mozognak, nyilván attól függően, hogy az ember mennyi extra szolgáltatással (pl. édes hármas vagy erotikus masszázs) szeretné megdobni ezt az amúgy is extra nyaralást. Az árak az étkezéseket és a korlátlan piafogyasztást is tartalmazzák.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés