A NASA űrhajósai válaszoltak a leglelkesebb laposföldes rappernek

A laposföldesek idiótaságaival már neked is tele lehet a hócipőd. Ők viszont tesznek rá, ki mit gondol róluk, és csak fújják a saját “igazukat”, hogy a Föld lapos, és az úgynevezett tudósok igazából évszázadok óta átverték az embereket. Az elmélet egyik lelkes híve, a rapper B.o.B. nemcsak minden lehetőséget megragad arra, hogy bolygónk laposságáról beszél, hanem már saját űrhajó építésére is gyűjt, hogy megbizonyosodhasson az elmélet igazságáról. Na persze.

Hirdetés

Sokan csak röhögnek rajta, köztük sanszos, hogy a NASA űrhajósai is, de azért Terry Virts, Buzz Aldrin és Scott Kelly is üzent a zenésznek a Twitteren. “Sok pénzt takaríthatok meg B.o.B.-nek – a Föld gömbölyű. Körberepültem – írta Virts, amit Buzz Aldrin is megerősített.

Scott Kelly egy rövid videóval is szemléltette bolygónk görbületét, ahogyan ezt egy műhold látja odafentről. És azt tanácsolja B.o.B.-nek, hogy azt a néhány ezer dollárt, amit eddig összegyűjtött az űrhajóra, adja oda inkább jótékony célra, mondjuk a Puerto Rico Relief segélyszervezetnek.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés