Tudtuk, hogy Bam Margera mélyen volt, de azt nem, hogy ennyire

Arról már írtunk korábban is, hogy Bam Margerának meg kellett küzdenie démonaival: az alkoholizmussal és az étkezési zavarokkal, de hogy milyen rossz volt a helyzet valójában, arról ő maga ritkán fest olyan érzékletes képet, mint amilyet nemrég a Munchies-nak adott interjújában sikerült neki.

Hirdetés

Az interjúban legrosszabb napjairól is őszintén beszélt. “Olyankor általában délelőtt 11 körül keltem, és azonnal vodkát meg Gatorade-et kezdtem vedelni” – emlékezett vissza. Majd hozzátette: volt, hogy három napig piált, aztán öt napig nem, majd két napig megint igen. Ezeken az elhajlásokon” vörös bort, vodkát, sört, vagy gyakorlatilag bármit megivott. Nincs kedvenc itala, sőt, a sörnek még csak az ízét sem szereti, de lerészegedni szeretett.

'Jackass 3D' Premiere in Paris

Étrendje szempontjából sem volt ez így jó, ugyanis össze-vissza evett – már amikor evett valamit egyáltalán, vagy nem hánytatta meg magát. Azt mondta, egyik este annyira részegen ment oda a hűtőhöz, hogy megevett egy mirelit pizzát. Úgy be volt nyomva, hogy fel sem tűnt neki, hogy fagyott és ízetlen a cucc.

Bam-Margera-1

Arról is beszélt, hogy mivel a Tequila Stuntman nevű mutatvány miatt meg kellett tanulnia a közönség előtt “parancsszóra rókázni” (ahogy ő fogalmazott), később amikor úgy érezte, túl sokat evett, könnyen meg tudta hánytatni magát, akkor is, ha az ujját nem dugta le a torkán. “A kenyér és a pizza nehezen jött vissza, de a spagetti egész könnyen” – emlékezett vissza.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés