Ez az arctetkós, lila bajszú zenész szórakoztatja szombatonként a Melbourne-ieket

Ha a Melbourne-iek unatkoznának, szerintünk már tudják, hová sétáljanak el szombat délután: már nemzetközi szinten is híre ment, hogy az egyik helyi üzletnél egy lila bajszú, agyontetovált idős úr szokott zongorázgatni, méghozzá nem is akárhogy! Ez pedig nem véletlen, hiszen a férfi, Barry ‘Bazza’ Leadbetter kiváló képzést kapott: Angliában kezdett zongorázni hatévesen, és mivel nagy tehetségnek tartották, hamarosan felvételt nyert az Adelaide-i College of Music-ba.

Hirdetés

Végül a nagy zenei áttörés és fényes karrier elmaradt, mert Bazza inkább egy gyárban kezdett el dolgozni, de most már nyugdíjas, így lenne ideje zenei karrierre. Ehhez pedig – mint mindjárt látni és hallani fogod – mind az egyedisége, mind pedig a tehetsége meg is lenne.

Azt nem tudjuk, hol szerezte első tetoválását, és mi vitte rá arra, hogy az egész arcát, fejét, illetve valószínűleg testének további részeit is kivarrassa, de nagyon kíváncsiak lennénk tetkóinak (na és persze lila bajszának) történetére.

Barry 'Bazza' Leadbetter has been playing the piano for Melbourne crowds every weekend 

The eccentric looking man dressed in a big jacket and backwards cap can be seen sitting on a red timber stool as he played the opp shop owner's cream piano (pictured) 

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés