Chris Hemsworth nagy arc: ezt válaszolta Jack Black kihívására

Talán te is láttad Instagramon, hogy Jack Black azzal vádolta meg a Thor:Ragnarök című filmet, és konkrétan Chris Hemsworth-t, hogy lenyúlták a Rocksuli egyik híres jelenetét. Méghozzá azt, amikor Black a Led Zeppelin “Immigrant Songjára” baromkodik. Ezt a következő rövid videóban meg is mutatta, sőt, kihívta Hemsworth-t valamire, amit “battle of the jams”-nek nevez.

Hirdetés

Erről nem mondott semmi többet, csak fenyegetőnek szánt nézéssel – vagy inkább egy ilyen típusú nézést parodizálva – bámult a kamerába. Az egész annyira abszurd, hogy látnod kell. Íme!

This is a challenge! #SchoolOfRagnarok @chrishemsworth @taikawaititi

Jack Black (@jackblack) által megosztott bejegyzés,

A poént már csak egyféleképpen lehet fokozni: egy vicces válasszal. És Chris Hemsworth válaszolt neki. Ő azt mondja, igazából mindketten lenyúlták a dalt, majd Oscar Wilde-ot idézve azt mondja, “A tehetséges művész kölcsönöz, a zseni lop”. Végül ő maga is kitér a “battle of jams” kifejezésre, mert hogy halvány ibolyája sincs, mi az, de jót poénkodik és nevet rajta. A végén közli, hogy bármi legyen is ez, ő benne van, és megpróbálja parodizálni a jelentőségteljes nézést (vagy annak paródiáját), amit Black produkált. Szerintünk egyszerűen zseniális, nézd csak:

in response to @jackblack #schoolofragnarock #jam @taikawaititi @marvel #thorragnarok

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Buzz.ie

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés