Ez a szuperokos orosz fiú azt állítja, hogy ő a Marsról származik

Sok hihetetlennek tűnő dolgot láttunk és hallottunk már az oroszoktól, de számunkra a most következő történet látszik a legnagyobb képtelenségnek. Egy Boriska Kipriyanovich nevű fiú azt állítja, hogy ő bizony a Marsról származik. Ott élt előző életében, mert hogy volt ott élet, csak egy nukleáris háború véget vetett neki (de azt is tudja, hogy van pár túlélő), aztán egy földi anya kisfiaként született újjá. A 20 éves volgográdi srácról egy videót is tudunk mutatni – a valószínűleg korábban készült felvételen bolygókat rajzol.

Hirdetés

Azt mondja, ezeket az űrből látta, egy űrhajóból, még előző életében – azt viszont nem tudja megmondani, hogy az kb. mennyi idővel ezelőtt volt.

Boriska már egész fiatalon lenyűgözte környezetét. Anyukája (aki egyébként orvos) meglepődve tapasztalta, hogy fiacskája kéthetesen már meg tudja tartani egyedül a fejét, néhány hónaposan beszélt, másfél évesen pedig rajzolni, festeni és olvasni is tudott. Iskolásként számos tudóssal és professzorral találkozott, akiket meglepett, mennyi mindent tud a bolygókról és az univerzumról.

Tudjuk: most te is azt gondolod, hogy az egész csak egy hatalmas kamu. De lenne rá mód, hogy ellenőrizzük, igazat mond-e a srác. Azt állítja ugyanis, hogy a gízai piramisok alatt valami olyan rejtőzik, aminek óriási hatása lehet az emberiségre. A szfinx füle mögött van valami, amivel ki lehet nyitni, de többre nem emlékszik.

Persze, minden expedíció pénzbe kerül, de valaki nem tudna egy kisebb összeget rászánni, hogy egy csapat megnézze, tényleg van-e ott valamiféle kapcsoló?!

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés