Floridai férfiak őrültségei, amelyekből újságok főcímei lettek

Nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés – tartja a mondás. Nos, ez a bizonyos kerítés mintha a világ egyes részein hiányozna, és az idióták arrafelé mintha valahogy jobban elszaporodtak volna. Ilyen hely lehet szerintünk az egyébként mesés tengerpartjairól, egész évben kellemes hőmérsékletéről, nyugdíjasokról, szebbnél szebb golfpályákról és lazaságáról ismert Florida is. Bizony arrafelé valahogy a hülyeséget is bővebben mérik – erre mutatunk most “bizonyítékként” néhány főcímet a lapokból.

Hirdetés

Volt, aki spermát szívott – igen, jól olvasod, és képet is tudunk mutatni:

Más banánnal támadta meg a barátnőjét.

Megint más bedrogozva megölte a képzeletbeli barátját, majd feladta magát a rendőrségen.

A következő eset is tényleg megtörtént: egy férfi betört egy házba, ellopott egy csomó ékszert, majd pont ott akarta zálogba adni ezeket, ahol az ékszerek eredeti tulajdonosa volt az igazgatónő.

Ezt is alig hittük el: egy floridai férfi be akart törni egy helyi börtönbe, hogy meglátogassa a barátait. Szegény, biztos nagyon hiányoztak neki…

Olyan is volt, akit letartóztattak, mert a macskáját nem engedték be egy sztriptízbárba, ő pedig hívta a 911-et.

Egy sokadik floridai férfi azért hívta a segélyhívót, hogy kérjen egy fuvart. Haza akart jutni, hogy alsógatyát cseréljen.

Egy részeg floridai pacák kocsija kigyulladt a helyi Taco Bellnél, ő pedig egy tacót próbált személyi igazolványként használni.

Olyan is volt, aki egy tányérral ütötte meg a párját, mert az túl sok Alanis Morissette-et hallgatott.

Az egyik legdurvább: ez a férfi leszúrta a testvérét némi sajtos makaróni miatt – valószínűleg a tesó ette meg, és emberünk ezt nem tudta elviselni.

Ez sem semmi: kirabolt egy benzinkutat, de pechjére ottfelejtett egy önéletrajzot…

“Hogyan bizonyíthatod, hogy igazából egy majom vagy? Vetkőzz le” – vélekedett ez a férfi, és meg is tette.

Volt, aki bizonyos szerek hatása alatt közlekedett motoros tolószékében – letartóztatták és vádat is emeltek ellene.

Egyik kedvencünk: ez a floridai férfi azt állítja, nem ő töltött le gyerekpornót, hanem a macskája.

Másik kedvencünk, sajnos nem happy endes történet: a képen látható 37 éves férfi meghalt, miután robbanást idézett elő egy metamfetamin-laborban. Emberünk a saját fingását gyújtotta meg sikeresen, hogy nejét szórakoztassa. Csak nem gondolt bele, hogy mi fog történni utána…

Forrás: Cheezburger.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés