Kibírod öklendezés nélkül? Egy kínai borbély szemet borotvál +16

Mindig tudtuk, hogy az ázsiai emberek másképp élnek, más dolgokat csinálnak és másban hisznek, mint mi, de azt nem gondoltuk, hogy a szemborotválás arrafelé tényleg létezik. Azt hittük, ez valami tréfa, amit a LadBible szerkesztői űznek az olvasókkal, de a náluk megjelent cikkben található videóra kattintva gyorsan beláttuk: tévedtünk. Mert a dolog tényleg létezik.

Hirdetés

A szolgáltatást immár negyven éve végzi egy bizonyos Xiong Gaowu. A 62 éves borbély Chengdu városában dolgozik, egy utcai standnál, és valamiért csak 30 év feletti férfiak szemét hajlandó megborotválni. Azt mondja, 40 év alatt még sosem volt panasz a munkájára, és sosem volt semmi probléma. Azért a most következő videó megnézése előtt készülj fel arra, hogy TÉNYLEG belenyúl a férfiak szemébe egy éles borotvapengével!

Hogy miért kell a szemet megborotválni? Hát, pontosan nem tudjuk, de nyilván a jobb látással illetve a tisztán látással függ össze a kínai emberek hite és hagyományai szerint. Mindenesetre a dolog legalább nem drága: 200 forintnak megfelelő jüant kér el érte a mester, és ezért egy hajmosás és klasszik arcborotválás is jár.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés