A luxusvacsora elfogyasztása után fizetés nélkül távozott a hajléktalan férfi

Az 52 éves Michael Andrew Phillips egy este igazán ízletes vacsorát fogyasztott el nem kevésbé ízletes pezsgővel, amivel persze önmagában nem is lett volna baj, csak épp mindezt egy nem túl olcsó ötcsillagos szállodában tette meg, és nemgondolta, hogy ki is kellene fizetn ia véégn a számlát.

Hirdetés

A hajléktalan férfi Jerseyben besétált az Old Court House bárjába, ám a személyzet szólt neki, hogy sajnos csak ülhet a bárban, ha fogyaszt is valamit. Philips nem ellenkezett, rendelt is egy kis rákot meg steaket, és hogy ne
szomjazzon, egy üveg Dom Pérignon pezsgőt, valamint két üveg bort is. Ezután személyazonossága igazolására átadta a jogosítványát és kért egy szobát. A személyzet azt nem tudja, a szobában járt-e, mindenesetre mire eljött a fizetés
pillanata, már nem volt kivel kifizettetni a borsos számlát. Bár állandó lakcíme nincs, a rendőrség azért megtalálta az éhes vendéget, akinek immár védőügyvédre is szüksége lett. John McCormic a bíróságon elmondta, hogy ügyfele az ominózus napon nem jutott hozzá a gyógyszereihez és nem emlékszik a dologból semmire, és megértette azt is, hogy kizárták a menedékhelyekről.

A bíró, Bridget Shaw elfogadta a gyógyszer hiányát, és elmondta, hogy nincs oka azt hinni, hogy mindaddig, amíg a gyógyszert szedi, újra megtenné ezt a csúnya dolgot, de az ítélet szerint azért ki kell fizetni a számlát és jó magaviselet esetén 12 hónap múlva szabad ember lesz.

Forrás: ladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés