Már alá is írta modellszerződését a múlt hétvégén felfedezett egyetemista lány

Sokan szeretnének modellkedni, ezért egyre nehezebb kiemelkedni a többiek közül, és valami igazán figyelemre méltó dologgal bebiztosítani egy-egy modellszerződést. Annak pedig, hogy valakit az utcán fedezzenek fel, szinte nullával egyenlő az esélye. A Plymouth-i Állami Egyetem egyik diáklányával viszont mégis megtörtént – Anok Yai a suli őszi buliján pózolt egy fotósnak. Ő annyit mondott a 19 éves lánynak, hogy a TheSUNK nevű oldalnak fényképez, és van rá esély, hogy ezek a képek rövid idő alatt rengeteg emberhez eljussanak a világon.

Hirdetés

Anok 2000-ben, még kislányként költözött Egyiptomból az Egyesült Államokba szüleivel, és azt mondja, a modellkedés mindig csupán egy álom volt számára. Ezzel a fotóval viszont minden megváltozott: egyből neves modellügynökségek keresték meg.

Saw her right at the end of Yardfest. Stunning @anokyai #huhc #huhomecoming #theyard #fro #curlyhair #darkskin #sudanese

TheSUNK|The Shit U Need 2 Know (@thesunk) által megosztott bejegyzés,

A biokémia szakos hallgató azt mondja, szeretne élni ezzel a remek lehetőséggel, és már alá is írta modellszerződését a Next Managementtel.

Hi Howard #howardhomecoming

Anok (@anokyai) által megosztott bejegyzés,

Még több felvételt láthatsz Anokról a lány egyre népszerűbb Instagram oldalán.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés