Meghalt Charles Manson

Néhány napja még azt mondta telefonon egy haverjának, hogy jól van, de mostanra már biztossá vált: Charles Manson halott. A hatvanas évek kegyetlen gyilkosságairól ismert Manson család feje 83 évesen rabként hunyt el vasárnap éjszaka.

Hirdetés

Bár Manson maga nem gyilkolt, a világ nem felejti el, mit tettek az általa vezetett szekta tagjai: Roman Polanski nyolc hónapos terhes feleségét, Sharon Tate-et és hat másik embert mészároltak le. Tate testvére, Debra a TMZ-nek elmondta: felhívták őt a börtönből, hogy megerősítsék Manson halálhírét, ő pedig mondott egy imát a lelkéért. Debra azt is mondta, hogy megbocsátott a férfinak és az általa vezetett szektának, de soha nem fogja elfelejteni, mit tettek.

Néhány régebbi fotó Charles Mansonról:

Azt egyelőre nem tudni, mi lesz Manson holttestével, most rokonainak 10 napjuk van, hogy jelentkezzenek a börtönnél. Ha senki sem jelentkezik, és nem intézik a temetést, akkor a börtön illetékeseinek kell intézkedniük.

A világ vezető lapjai egymás után frissítették weboldalaikat és címlapjaikat, amint megkapták a hírt. A New York Post ezt írja: “Meghalt a gonosz: Csinálj helyet, Sátán, Charles Manson végre a pokolba megy”.

Forrás: TheSun.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés