A nap észlénye: autója helyett saját magáról küldött fotókat a biztosítónak

Persze, tudjuk, nem kell rögtön leszőkézni mindenkit, aki nem tudja a választ egy számunkra nyilvánvaló kérdésre vagy félreért valamit. De amit a következő történetünk főszereplője, Alyssa Stringfellow tett, arra nem tudunk mást mondani, mint hogy jesszus, de szőke! A 25 éves arkansasi lány ugyanis biztosítást akart kötni az autójára, és a biztosító ügynöke azt kérte tőle, hogy készítsen néhány fotót elölnézetből és oldalról.

Hirdetés

Számunkra evidens, hogy az ügynök az autóra gondolt, de Alyssának nem volt az. Így saját magáról csináltatott néhány képet, és azokat küldte el a megadott e-mail címre.

És még ő lepődött meg, amikor a biztosító munkatársa visszahívta őt, zavartan kuncogva, hogy nem egészen erre gondoltak… és szerintünk a dolog már hollywoodi filmbe illő lenne, ha ezek után randira hívta volna a lányt, de nem ez történt. Viszont az egész irodának volt egy iszonyú vicces napja, manapság pedig már a netezők is ezen a sztorin röhögnek világszerte.

Alyssa egyébként azt mondja, ő azt hitte, valamiféle azonosítási céllal kérték tőle a képeket, hogy tényleg ő-e az autó tulajdonosa. Ebben mondjuk nem sok logika van, mert egy nagyvállalat ügynöke honnan kellene, hogy tudja, tényleg ő Alyssa Stringfellow és azt, hogy néz ki. De a lány azt mondja, most már mindegy – ő is nagyon jót nevetett szőke nős pillanatán.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés