A nap figurája: “füves Tim” elmeséli, milyen volt füvet csempészni Floridába a 80-as években

Sokan próbálnak kábítószer-csempészéssel gyorsan nagy vagyonra szert tenni, de közülük sokan már az elején lebuknak. Vannak viszont, akik évekig csinálják, és megússzák minimális büntetéssel. A következő videóban látható Tim McBride is az utóbbiak igencsak szerencsés csapatába tartozik, márpedig őt aztán évtizedekre is rács mögé csukhatták volna. Cimboráival ugyanis egy összetett és elég jól szervezett csempészhálózatot működtettek, amellyel Kolumbiából vitték be a füvet illegálisan az Egyesült Államokba.

Hirdetés

A floridai Everglades City volt a főhadiszállásuk, ahol a nyolcvanas években kezdték a bulit, és milliókat kerestek vele. Persze Timet is utolérte az igazságszolgáltatás, de csak négy évet volt börtönben. Azért szabadulhatott ilyen hamar, mert együttműködött a hatóságokkal: neveket állítása szerint nem mondott, de segített az ügynököknek megérteni, hogyan működött az ő kis profi csempész hálózatuk.

És szerintünk az ember még ma is büszke arra, amit annak idején tett és elért – és természetesen ma is füvezik rendesen.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés