Részegen elhagyta a jogsiját, majd ezt a meglepő levelet kapta

Kis híján szívrohamot kapott az a srác, William George Armstrong, aki egyik este részegen elhagyta a jogsiját, majd nem sokkal ezután egy utazási irodától kapott egy levelet arról, hogy lefoglalt náluk egy nagyjából 7000 dolláros álomnyaralást a Maldív-szigetekre. És persze udvariasan megkérték, hogy a megadott időpontig egyenlítse ki a számlát. William talán már épp elkezdett volna azon agyalni, hogy hányadik korsó sör után mehetett be az irodába és foglalhatta le ezt a luxusutazást, amikor a borítékban megtalálta a jogsiját és egy másik levelet is. Eszerint az egész csak a cheltenhami Flight Centre egyik alkalmazottjának, Steve-nek a prankje volt – miután megtalálták a jogsit a bejáratnál, úgy gondolták, megviccelik egy kicsit a gazdáját – ő pedig rendesen át lett verve pár percre.

Hirdetés

William a Twitteren is megosztotta a történetét, ahol rövid idő alatt csaknem 160 ezren kedvelték, és több mint 61 ezren osztották meg.

Ennek a pranknek a legtöbben valószínűleg bedőltünk volna, mert Steve mindent megtett, hogy a kiküldött papírok hitelesnek látsszanak.

drunk-guy-lost-driving-licence-flight-centre-letter-will-armstrong-4

drunk-guy-lost-driving-licence-flight-centre-letter-will-armstrong-10

drunk-guy-lost-driving-licence-flight-centre-letter-will-armstrong-11

Azért William szívéről nagy kő esett le, hogy nem foglalt le semmit, és az egész csak tréfa volt.

És persze amiatt is örülhet, hogy visszakapta a jogsiját.

Az internet népe imádja a sztorit: egyesek szerint utazási irodás Steve-nek fizuemelés járna az eset után, mások szerint ez az egész tényleg fantasztikus PR-fogás volt.

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés