47 éve kapta ezt az ajándékot, de még most sem bontotta fel

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi minden karácsonykor alig várjuk az ajándékbontást. Hát, a jelek szerint nincs ezzel mindenki így – Adrian Pearce a kanadai Edmontonból például 47 évvel ezelőtt kapott egy kis csomagot akkori barátnőjétől, Vickitől, de a mai napig sem bontotta fel. Hogy miért? Mert a lány akkor nemcsak ajándékot vitt neki, hanem egyúttal szakított is vele. Adrian annyira feldühödött, hogy bevágta a csomagot a karácsonyfa alá, és kijelentette: ő a büdös életben nem hajlandó ezt kibontani.

Hirdetés

De persze kidobni se volt szíve, főleg, mert egy rövid időre újra összejött Vickivel, de a dolog végleg felejtősnek bizonyult. Hogy mégis hogyan bírta ki immár 47 éve, hogy a csomagot ne bontsa fel? Hát, elmondása szerint a meglepetés izgalma még mindig tart, és ez jobb, mintha tudná, mit kapott Vickitől azon a karácsonyon.

Adrian persze később megházasodott, gyereki is lettek, akik nem értették, apjuk miért tesz minden évben a karácsonyfa alá egy olyan ajándékot, amit senki sem bonthat ki. Ez mondjuk szerintünk is önkínzás, sőt, a gyerekekkel szemben konkrétan szemétség, de Adrian azt mondja, ő azt élvezte, hogy mindig találgathatott egy kicsit magában, hogy vajon mi lehet a csomagban.

Mivel 47 éve kapta ezt Vickitől, tehát közeleg az 50. évforduló, a kanadai férfi azt tervezi, hogy jótékonysági akciót szervez: felajánlásokért lehet találgatni, mi lehet a kis csomagban, a bevételt pedig egy alapítványnak vagy más szervezetnek ajánlaná fel. Szeretné, ha ebben a lenti képen látható Vicki is részt venne, de mivel évtizedekkel ezelőtt elszakadtak egymástól, ehhez előbb a nyomára kellene akadnia.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés