A Bitcoin egyik alapítója már inkább ebbe fekteti a pénzét

A Bitcoin.com egyik alapítója, Emil Oldenburg elismerte, hogy a kezdeti lelkesedés után ő bizony ma már elég szkeptikusan tekint a bitcoinra. Szerinte manapság a lehető legkockázatosabb dolog ebbe fektetni a pénzünket, arról nem is beszélve, hogy a nagy elvárások és szép remények után ő ma már biztos abban, hogy ez a kriptovaluta nem fog olyan széles körben elterjedni, mint azt annak idején várták tőle. A további nehézségek és hibák listáját sorolva ő is kiemelte egy interjúban, hogy túl hosszú a tranzakciós idő és magasak az átváltási költségek, emellett a “régi” weboldal se túl jó: nehezen használható. Szóval ő úgy döntött, nem is tartja tovább bitcoinban vagyona egy részét, hanem inkább Bitcoin Cash-re váltott.

Hirdetés

Ez a kriptovaluta augusztusban vált le a bitcoinról, és a jelek szerint nemcsak népszerű, hanem az előrejelzések és jóslatok szerint jobban elterjedhet a világban, mint maga a bitcoin.

De persze az is lehet, hogy Oldenburg csak fel akarja futtatni ezt az új kriptovalutát is. Így duplán jól járna, mivel azt mondja, a bitcoinnak már megvan az általa csak fanatikusoknak nevezett, biztos tábora, akik mindenképp működtetni fogják a régi weboldalt.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés