Egyetértesz? Ezek 2017 legjobb filmjei

2017-ben elég sok minden történt a világban, és naná, hogy készült pár igazán ütős film is. Na jó, borzalmas moziélményeink is voltak, de azokat most hagyjuk. A legjobb mozikból számos weboldal összeállítja saját tízes, húszas, huszonötös listáját – mi most utóbbira találtunk egy remek példát a Complexen, ezt tolmácsoljuk nektek. Elő a popcornt és jó szórakozást!

Hirdetés

25. The Belko Experiment – a monoton hétköznapok során ki ne játszott már el azzal a gondolattal, hogy szívesen kicsinálná a legutáltabb osztálytársait vagy kollégáit? A The Belko Experiment ezt a fantáziát viszi filmre, a végeredmény pedig egyesek szerint meglepő, mások szerint meglepően jó. Láttad a filmet? Te mit gondolsz róla?

24. Nyers – ez a film volt az, amitől a tavalyi torontói filmfesztiválon elájult pár néző, mármint szó szerint. Arról szól ugyanis, hogy egy fiatal vegetáriánus állatorvostan-hallgató lány hogyan változik meg az egyetem első időszakában, a gyermekkor nyugalma után valami egész másba csöppenve.

23. A kolosszus – Anne Hathaway és Jason Sudeikis főszereplésével készült film is sokakat meglepett, talán már a trailerből is lehet majd érezni, hogy miért.

Az Ingrid Goes West című “vicces, de kurva sötét” film egy magát Instagram-sztárnak kiadó lányról szól, ez lett a 22. a Complex listáján. A 21. a Tragedy Girls lett – Josh Hutchersonnal és Brianna Hildebranddal a főszerepben -, 20. pedig a második világháború után játszódó Mudbound.

19.  Lady Bird – ezt a filmet nálunk még nem mutatták be, de a kritikák és a trailer alapján kíváncsiak lettünk rá.

18. Professor Marston és a csodanők – történet a férfiról, aki két nőt szeretett, így született meg a Wonder Woman karaktere. A film főbb szerepeiben Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote láthatóak.

17. I Am Not Your Negro – ez a film rendíthetetlenül bemutatja a faji különbségeket és az ezzel járó polgárjogi kérdéseket Amerikában, egészen a Black Lives Matter mozgalomig. Ha érdekelnek a dokumentumfilmek, ezt csak ajánlani tudjuk!

A lista 16. helyezettjét, Guillermo del Toro A víz érintése című produkcióját még nem mutatták be nálunk a mozik, a 15. Szólíts a neveden című filmet viszont már láthattad a hazai mozikban is. Ahogyan a 14. Az és 13. Anyám! című filmeket is. A 12. Girls Trip a Complex csapatát meglepte, az IMDb-s pontozása viszont nem valami fényes, csak 6.3 pontnál jár.

11. Thor: Ragnarök – kétségkívül nem a legjobb film 2017-ből, de a rajongók nagy része egyetért abban, hogy az egyik legjobb idei Marvel-film. Te mit gondolsz?

Tízedik lett a John Wick: 2. felvonás, a kilencedik helyen pedig A galaxis őrzői vol. 2 áll a Complex listáján – utóbbi a mi ismerőseinket azért eléggé megosztja: egyesek többet vártak a folytatástól, mások viszont nem tudják nem szeretni. Pont úgy, ahogy az elsőt.

8. Szárnyas fejvadász 2049 – erről a filmről szerintünk nem is kell többet mondanunk. Ha láttad és hozzánk hasonlóan téged is beszippantott ez a világ, akkor érted, miért mondjuk.

Két szuperhősös film jön a Complex listáján. 7. a Wonder Woman:

A 6. helyre pedig az új Pókember-mozi, a Pókember: Hazatérés szőtte be magát.

Az ötödik az Én, Tonya lett, a negyedik helyezett a Logan- Farkas, a harmadik a Star Wars: Az utolsó Jedik, a második pedig a mi egyik favoritunk, a Tűnj el! lett.

És elérkeztünk a legjobbhoz: a Complex szerint a Floridai álom című film 2017 legjobb filmje. Mi egyelőre csak a trailert tudjuk megnézni, mert a hazai mozik majd csak 2018 januárjában mutatják be a filmet, de már ez alapján úgy látjuk, erre a produkcióra érdemes várni, mert igazán ütős lehet!

Forrás: Complex.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés