Ezzel megelőzheted a másnaposságot – talán már van is belőle otthon!

Hatékony és természetes “csodaszerrel” kecsegtet a Sickchirpse: azt írják, van megoldás a másnaposság megelőzésére. Igaz, az általuk javasolt megoldás nem olcsó, ők a 20 fontért, vagyis valamivel több mint 7000 forintért kapható The Bio-Synergy Charcoal Capsule-t ajánlják. De mivel itt azt olvastuk, hogy ez tulajdonképpen nem más, mint 100%-ban természetes aktív széntabletta, szerintünk bármilyen, az otthoni gyógyszeres dobozban talált vagy a patikákban nálunk is – recept nélkül is – kapható aktív széntabletta is megteszi.

Hirdetés

A Sickchirpse szerint ezzel azért lehet megelőzni a másnaposságot, mert a szén “csapdába ejti” a méreganyagokat, így hát a piálás előtt bekapott széntabletták megakadályozzák az alkoholban lévő méreganyagok felszívódását. Ezektől lennénk másnap rosszul, de ugye ha reggel kiürülnek a szervezetből, akkor nincs, ami beteggé tehetne. Hogy ez tényleg működik-e? Nem tudjuk, de a céges buli vagy egy-egy durvább hétvégi ivászat előtt szerintünk érdemes tenni egy próbát.

A széntabletta egyébként karácsony közeledtével is jó ötlet, mert állítólag a puffadást is megelőzi egy-egy, étkezés előtt bekapott bogyó. Mi indulunk is a gyógyszertárba…

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés