A Hegy új barátnője a hónaljáig ér

Új barátnője van Hafthor Julius Bjornssonnak – írja a TMZ-re hivatkozva a LadBible. A Trónok harca Hegyét alakító erőember – aki egyébként többször volt Izland és Európa legerősebb embere, és izomzata mellett 206 centis magasságával is elég impozáns látványt nyújt, bármerre járjon is a világon – a kanadai Albertában, az Earls Kitchen + Barban találkozott Kelsey Hensonnal. A szőke leányzó pincérnőként dolgozott a helyen, és amikor meglátta a Thornak becézett sztárt, odament hozzá és kért tőle egy autogramot. A férfinak annyira megtetszett a pöttöm teremtés, hogy nem sokat teketóriázott: randira hívta, aztán a dolgok olyan jól alakultak, hogy azóta távkapcsolatban élnek, és persze már utazgattak is a világban.

Hirdetés

A köztük lévő magasságkülönbség azért elég feltűnő, mivel Hafthor 206 centi magas, kedvese viszont nincs 158 centi, így csak a férfi hónaljáig ér. Szóval új párja mellett bátran viselhet magassarkút:

Egyelőre nem tudják, hol és mikor tudnak majd összeköltözni a jövőben, de egyelőre jól elvannak a távkapcsolattal is. Kelsey januárban látogatja meg legközelebb az ő óriását, vagyis bocsánat, Hegyét.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés