Ilyen egy pornósztárral járni

Tegye fel a kezét, aki még nem gondolkodott el azon, milyen lehet egy pornóssal randizni, járni, együtt élni. Vagy hogy egyáltalán lehet-e, hiszen legyenek bármilyen jók az ágyban este, reggel ők nem egy irodába indulnak egy dolgozni, hanem egy forgatásra, ahol idegenekkel művelik azt, amit előző este mondjuk velünk. Vagy még sokkal extrémebb dolgokat. De persze, van, aki egy ideje már bírja a gyűrődést, sőt, igazából nagyon boldog és szerelmes.

Hirdetés

Mike Adkins úgy jött össze Allie Haze-zel, hogy fogalma sem volt róla, mivel foglalkozik, így azt sem tudta, milyen népszerű pornószínésznő. “Amikor kiderült, eléggé meglepődtem, de tök menő dolognak tartottam” – emlékezett vissza. Majd felidézte, hogy amikor először ágyba bújtak, a 32 éves Mike nem úgy vette a dolgokat, hogy hú, most egy pornóssal fog lefeküdni, hanem Allie-t nézte, mint egy gyönyörű nőt. Persze azt elismeri, hogy az eddigi partnerei közül ő szeret a legjobban kísérletezni.

“Persze, ez nyilván más, mintha recepciósként dolgozna, vagy ilyenek, de végül is senki sem alapozza a párkapcsolatát a másik hivatására, nem?” – tette fel a költőinek szánt kérdést Mike, majd hozzátette, hogy ő elfogadja Allie karrierválasztását és nagyon szereti őt, de a filmjeit nem nézi meg. “Nem azért, mert bármi bajom lenne velük. Hanem mert amíg ez a csodálatos nő mellettem van, nincs szükségem a filmekre” – tette hozzá.

Allie mindig “civilekkel” randizott, és bár szerinte elég idegesítő lehet benne az, hogy állandóan szexelni akar (azért szerintünk elég sok férfi tudna ezzel mit kezdeni a világon), azt mondja, Mike remekül teljesít – nem rendeznek ugyan nap mint nap orgiákat a hálószobában, de teljesen jó a szexuális életük. De természetesen nemcsak ezért van a párjával, hanem azért is, mert nagyon szereti a férfit.

Elmondása szerint Mike nagyon elfogadó, ő pedig nem feszíti túl a húrt: bizonyos dolgokról inkább nem beszél otthon. Mivel már együtt vannak egy ideje, tudja, mi indítja be a partnerét, és csak azokat a részleteket meséli el neki egy-egy kimerítő nap végén. Azt, hogy ezután mi következik, szerintünk el tudjátok képzelni.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés