Már több mint 16 millióan látták a bullying ellen sírva szót emelő fiú videóját

“Az orrom miatt bántanak. Azt mondják, ronda vagyok, és nincsenek barátaim” – mondja anyukájának a következő videóban sírva egy kissrác, Keaton Jones, aki felteszi azt a kérdést, amire tulajdonképpen szerintünk a gyengébbeket bántó “bully-k” sem tudnának megfelelő választ adni: miért bántanak másokat? Mert ez nagyon nincs rendjén.

Hirdetés

A Tennessee államban élő fiú videóját már több mint 16 millióan látták Facebookon, és rengetegen állnak ki mellette – ismert emberek is, többek közt Dr. Phil, a Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brown és a Titans futballsztárja, Delanie Walker is.

Dana White, a UFC igazgatója felajánlotta Keatonnak és családjának, hogy menjenek el körülnézni a szervezet Las Vegas-i főhadiszállására, mire Donald Trump Jr azt írta Twitteren, hogy szívesen felajánlja nekik: aludjanak náluk, míg Vegasban lesznek.

Double down: Donald Trump Jr. lent his support to Keaton after UFC chief Dana White invited him to see their headquarters in Las Vegas. Trump Jr. offered them a place to stay in Las Vegas should they need it 

Dr. Phil azt írta neki, hogy maradjon erős, és hogy nem neki van problémája, hanem azoknak, akik őt bántják. Aztán felajánlotta, hogy bármikor szívesen együtt ebédelne a kisfiúval.

Words of support: Dr. Phil strong encouragement to Keaton and told his sister that not only does he stand with Keaton but he wants to sit down and eat lunch with him at school

Millie Bobbie Brown szerint a kissrác fantasztikus és ő nagyon szeretne a barátja lenni.

The video has garnered more than 330,000 shares on Facebook, even reaching the eyes and ears of several celebrities who have tweeted their support for young Keaton, including Stranger Things star Millie Bobby Brown  

Chris Brown azt írja, legszívesebben ő bántotta volna azokat a diákokat, akik ezt tették Keatonnal, de aztán rájött, hogy a szeretet mindkét irányba működik.

Néhány további üzenet ismert emberektől a fiúnak:

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés